Jade Mintjens | Bedankt om te komen

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00
-18: € 14 | 55+: € 14 | Groepen (vanaf 10 personen): € 14 | Lerarenkaart: € 14 | Kansentarief UiTPAS: € 3

Waar

cultuurhuis Tessenderlo | het LOO

Je kent Jade als sidekick van De Ideale Wereld, als verdienstelijke verliezer van Humo’s Comedy Cup 2021 of als voorprogramma van Bart Cannaerts, Xander De Rycke of Michael Van Peel.

Nu wordt het tijd om elkaar echt beter te leren kennen. Na haar eindejaarsconference in 2022 is dit haar eerste avondvullende zaalshow. In ‘Bedankt om te komen’ belooft Jade je een fijne avond en belofte maakt schuld! Uiteraard brengt deze Kempendochter ook haar gitaar mee.

Alvast bedankt om te komen!

Jade Mintjens groeide op als fan van Vlaamse comedy en volgt al sinds haar 14e jaar een theateropleiding. Toch kwam het nooit in haar op om voor een carrière in comedy te gaan. Ze wilde een ‘serieuze actrice’ worden. Bloed kruipt waar het niet gaan kan, en Jade merkte dat ze heel vaak de humor opzocht. Zo slaagde ze voor haar toelatingsproef in het Lemmensinstituut met een monoloog van Bart Cannaerts. Pas toen ze zich kandidaat stelde voor het één-programma ‘Voor De Leeuwen’ in 2017, schreef ze bewust haar eerste stuk comedy. In 2019 ging alles in een stroomversnelling, want toen werd ze finalist van de Lunatic Comedy Cup, mocht ze het voorprogramma doen van Bart Cannaerts en maakte ze deel uit van ‘The Young Ones’ van Michael Van Peel. In 2021 werd ze finalist van Humo’s Comedy Cup. Sinds november 2021 is Jade vaste sidekick en redactielid bij De Ideale Wereld (Canvas). Eind 2022/begin 2023 speelde Jade Mintjens een eindejaarsconference ‘Samen door 2022’.


www.jademintjens.be

© Studio Edelweiss

Filter op categorie