Kinderwens vzw & Farce Cancan - Als je kinderwens onvervuld blijft

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 9,00
Standaard: € 9 | 55+: € 8 | -18: € 8

Waar

cultuurhuis Tessenderlo | het LOO

Voor deze voorstelling heb je een Covid Safe Ticket nodig.

‘Als je kinderwens onvervuld blijft’, gebaseerd op het gelijknamige boek van Shanti Van Genechten, is een pakkende theatermonoloog die het taboe rond een onvervulde kinderwens wil doorbreken.

In opdracht van Kinderwens vzw schreef regisseur Frans Ceusters een aangrijpende monoloog voor actrice Dorothy Wuyts over zwanger (willen) worden en zwanger (willen) zijn. ‘Als een kinderwens onvervuld blijft’ toont hoop en wanhoop, tegenslag en ongeluk, maar ook over liefde en aanmoediging van familie en vrienden, het zoeken naar hulp en het vinden van een oplossing.

Na de voorstelling gaat Shanti Van Genechten samen met een panel van deskundigen in gesprek. Manu Keirse (Rouwexpert en peter van het zorgnetwerk Sterrenkinderen), Professor Lode Godderis (co-auteur van ‘Als je kinderwens onvervuld blijft’) en Stijn Henderick ( communicatieverantwoordelijke Kinderwens vzw) vertellen over wat het is om ongewenst kinderloos te zijn.

‘Als je kinderwens onvervuld blijft’ wil een hart onder de riem zijn voor iedereen die ouder is of wil zijn.

Een organisatie van Markant Tessenderlo, Davidsfonds Tessenderlo ,het Huis van het Kind , vzw. Kinderwens en Cultuurhuis Tessenderlo.

Beeld: (c) Lannoo

https://www.kinderwens.org/ | http://www.farcecancan.be/

Filter op categorie