Duik deze zomer in de Belpopgeschiedenis van Tessenderlo en De Merode!

Ontdek deze zomer de Belpop-geschiedenis van Tessenderlo en de Merode. Alles wat je nodig hebt, zijn een fiets of stapschoenen en een smartphone. Op verschillende locaties hangt een bordje met een QR-code. Achter elke code wacht een mooi verhaal in woord en beeld.

Jan Delvaux en Jimmy Dewit, de vakmannen van de Belpop, verdiepten zich in de muzikale erfenis van onze streek en laten ons nieuwe plekken en verhalen ontdekken.
Wist je al dat Kate Ryan haar eerste muzikale stappen in De Oude Post zette, en dat Tessenderlo met Jefke De Blinde een rasechte troubadour had? Of misschien was jij wel bij dat ene legendarische optreden van The Offspring in zaaltje Floréal?
Alles wat je nodig hebt, zijn een fiets of stapschoenen, en een smartphone. Op verschillende locaties hangt een bordje met een QR-code. Achter elke code wacht een mooi verhaal in woord en beeld.

Een routeplan vind je in de brievenbus tegen de gevel van het cultuurhuis| het LOO op de Vismarkt (links van de schuifdeuren) of download het via www.facebook.com/cultuurenerfgoedindemerode/ , www.cultuurhuistessenderlo.be
of www.belpopbonanza.be/fiets-wandelroutes

Vanaf 1 juni 2021 | Gratis

Gepubliceerd op donderdag 29 april 2021 7.48 u.