NIEUW! Belpop Bonanza-fietsroute in de Merode

Ontdek deze zomer de Belpop-geschiedenis van Tessenderlo en de Merode. Alles wat je nodig hebt, zijn een fiets of stapschoenen en een smartphone. Op verschillende locaties hangt een bordje met een QR-code. Achter elke code wacht een mooi verhaal in woord en beeld.

Ontdek deze zomer de Belpop-geschiedenis van Tessenderlo en de Merode. Dé vakmannen Jan Delvaux en Jimmy Dewit (DJ Bobby Ewing) verdiepten zich in de muzikale erfenis van onze streek en laten ons nieuwe plekken en verhalen ontdekken, muzikale weetjes of anekdotes waardoor sommigen misschien nostalgische momenten zullen herbeleven of nieuwe ontmoetingen ontstaan.

Misschien was jij wel bij dat optreden van The Offspring in dat kleine zaaltje? Of wil je graag de favoriete wandeling van Jente Pironet leren kennen? En waar wordt die Romeo’s Frikandel verkocht?

Alles wat je nodig hebt zijn een fiets of stapschoenen en een smartphone. Op verschillende locaties hangt een bordje met een QR-code. Achter elke code wacht een mooi verhaal in woord en beeld.

Haal het routeplan bij het cultuurhuis of download het via www.facebook.com/cultuurenerfgoedindemerode/
of www.belpopbonanza.be/fiets-wandelroutes

Vanaf 1 juni 2021 | Gratis

Gepubliceerd op donderdag 29 april 2021 7.48 u.